Bitcoin Kazanabileceğiniz En İyi 5 Site

Bitcoin Kazanabileceğiniz En İyi 5 Site, Bitcoin Kazandıran Siteler, Bitcoin Kazan, Bitcoin Kazanma Siteleri, Bitcoin Muslukları
Bitcoin Kazanabileceğiniz En İyi 5 Site


Son yıllarda piyasada jet hızıyla gelişen bitcoin, kripto para birimi olarak tanımlanmaktadır. Şu an ki kurla hesaplanacak olursa 1 bitcoin 35.000 TL’ye karşılık gelmektedir. Ve 1 bitcoin 100000000 satoshi olarak ifade edilir. 

Bitcoinin bu gelişimi ve hızla yayılmasıyla çeşitli kazanç sağlama siteleri ortaya çıktı. Gelin şimdi bu sitelerden çok bilinen ve diğerlerine göre güvenilirliği yüksek olan bitcoin kazanabileceğiniz sitelerden bahsedelim. 

1 - FreeBitco.in

Hiç şüphesiz en iyi ve en güvenilir olan bu site, saatte bir reCAPHTCA çözümlemesi yaparak mevut kura göre satoshi kazanmanıza imkan tanıyor. Sitede karşınıza çıkabilecek herhangi bir reklam yok. Bu yüzden sizi hiç rahatsız etmeyecek bir site. Sadece reCAPTHCA çözümleyerek değil, çeşitli seçeneklerle de bitcoin kazanmanız mümkün. Bedava bitcoin kazanmak isteyenlerin bu siteye üye olmalarını tavsiye ederiz...

Siteye Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın...

2 - adBTC

Bu site de yine çok kaliteli ve güvenilir bir site. Sitede 3 farklı yöntemle bitcoin, satoshi kazanılabiliyor. İlk yöntemle çeşitli siteleri yeni sekme açmanız yetiyor. İkinci yöntemle yine çeşitli siteleri yeni sekmede açıyorsunuz ve bu sekmede bekleyip süre dolduktan sonra çıkan 4 resimden aynı olan ikisinden birine tıklamanız gerekiyor. Üçüncü yöntemle de start tuşuna basarak sırada olan siteleri otomatik olarak surf yaparken bu sekmede kalarak kazanç elde edebiliyorsunuz.

Siteye Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın...

3 - Bit Fun

Site aslında oyun oynayarak para kazanılan bir site olarak gözükse de oyun oynama gibi bir zorunluluğunuz yok. Site kendi kendine mevcut kura göre belli süre içerisinde satoshi biriktiriyor. Biriken satoshileri kazanmak için claim butonuna basıp reCAPHTCA çözümlemeniz gerekiyor.

Siteye Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın...

Bu site ise yine BitFun sitesi gibi satoshi biriktiriyor. Ama oyun oynama sitesi değil. 5 dakikada bir claim butonuna basarak biriken satoshileri topluyoruz. Yine kura göre satoshi veren bir site.

Siteye Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın...

15 dakikada bir 1-20 satoshi arası kazandıran bu sitede ise yine reCAPTHCA çözümleyerek kazanç sağlıyorsunuz.

Siteye Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın...

Not : 3,4,5. sitelerden kazanç elde etmek için CoinPot sitesine üye olarak bitcoin cüzdanına sahip olmanız gerekiyor. Biriken satoshileri CoinPot hesabınıza anlık olarak aktarıyor. Aktarılan bu satoshileri ise siz kendi kullandığınız bitcoin cüzdanınıza belli bir komisyon karşılığı gönderebiliyorsunuz. 

Not : 4. sitenin diğer coinleri kazanmanızı sağlayacak siteleri de mevcut. Bu siteler ise :
- Moon Dogecoin
- Moon Litecoin
- Moon Bitcoin Cash
- Moon Dashcoin

8 Yorumlar

  1. hakikaten bunla kazanan var mı acaba

    YanıtlaSil
  2. bu sekıl para kazanan varsa bana ulasabılırmı tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Bu bitcoin konusunu yakından takip ediyorum ama henüz güvenip minik de olsa bir yatırıma girmedim.
    Bitcoinle para kazanma deneyimini öğrenmek için yazınız iyi bir rehber oldu hepimize.
    Bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yatırım için çok geç bir zamanlama olur. Elinizdeki paranızı bitcoine değil de altına yatırmanız daha mantıklı. Bu vermiş olduğumuz siteler çok küçük meblağlarda kazanç sağlamaya yarıyor. Ama gerçekten ödeme alınabiliyor. Tabi sabırla ve sürekli bir şekilde devam edilirse ve uzun bir süreç istiyor. İğneyle kuyu kazmak gibi.

      Sil
  4. Bitcoin bu aralar çok değerlendi. Faydalı bir içerik olmuş, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bitcoin çok değerlendi fakat bu siteler sadece başlangıç için. Büyük bir beklentiye girmemek gerekir.

      Sil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski