Erkek Tipi Saç Dökülmesine Karşı 2 Bitkisel Çözüm

Erkek tipi saç dökülmesi geçmişten bu yana büyük sorun teşkil ediyor. Zamanın da önlem alınmazsa ortaya kötü bir görüntü çıkıyor ki kafa yapısı kötü olan kişilerin bu durumdan aşırı derecede rahatsızlık duyduğu bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. Erkek tipi saç dökülmesi ile baş etmek için doğadan gelen bitkisel maskeleri baş bölgesinde dökülmüş ve seyrelmiş kısımlara uygulayacağız.

Erkek Tipi Saç Dökülmesine Bitkisel Çözümler

 
Erkek Tipi Saç Dökülmesine Karşı 2 Bitkisel Çözüm
Erkek Tipi Saç Dökülmesine Karşı 2 Bitkisel Çözüm

1) Isırgan Otu Çayı

Saçlar için mucizevi özellikleri bulunan çoğu pahalı şampunanın içinde de olan ısırgan, saç dökülmesi konusunda en çok kullanılan bitki. Kullanımına gelirsek, öncelikle taze ısırgan otunuz olmalı, yoksa aktardan alabilirsiniz maliyeti düşük bir bitki. Demliğe 2 su bardağı suyu koyun ve kaynatın, kaynamakta olan Demliğe 2 tutam ısırgan otu atın 2 dakika kaynatın, sonra altını kapatın demlenmeye bırakın. Ilık olduktan sonra sprey şişesine doldurun her banyodan sonra saçınızı kurulayın ve bu maskeyi saçınıza sıkın parmaklarınızla masaj yapın 5 dakika bekletin durulama işlemine gerek yok birdaha ki yıkamaya kadar saçta kalabilir 1 ay düzenli kullanımda farkı göreceksiniz.

2) Lavanta Çayı

Hoş bir kokusu olan lavanta saç hastalıkları için birebir. Kepeklenme, yağlanma ve dökülme için kullanılan bir bitkidir. Kullanımı ısırgana benzemektedir. Önce demliğe 1 su bardağı su koyun kaynatın daha sonra 3 tutam lavantayı demliğe atın 4 dakika kaynatın kısık ateşte. Ilıdıktan sonra sprey şişesine doldurun her sabah ve akşam uygulayın buradaki önemli nokta saçınızı en son yıkamadan 2 gün sonra kesinlikle yıkayın çünkü saçta bir süreden sonra iyi kokmuyor ve bozuluyor. Yine düzenli kullanımda 1 ay içinde müthiş farkı göreceksiniz.

Erkek tipi saç dökülmesine karşı siz nasıl çözümler buluyorsunuz ? Kullandığınız erkek tipi saç dökülmesi çözümlerini lütfen aşağıdaki yorum kısmından bizlerle paylaşın...

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski