Sevginin Bittiğini Gösteren 7 İşaret

Sizce sevgi neden biter ? Karşınızdaki insanı çok seviyorsunuz ama sevginize karşılık bulamıyor musunuz ? Tüm bu olanların elbette bir sebebi var, ama ne. Bu yazımızda sevginin bittiğini gösteren durumları ele almak istedik...

Sevginin Bittiğini Gösteren Durumlar

Sevgi Neden Biter
Sevginin Bittiğini Gösteren Durumlar


1) Her Tartışmada Suçlamak

İlişkinin temelinde yapılan küçük hataları görmezden gelebilir, yapılan büyük hataları ise konuşarak halledilirsiniz. Ancak her insanın da belli bir yere kadar sabrı vardır. İnsanın sabrı taştığında hiçbir şeye tahammülü kalmıyor. Sevdiğiniz insanın artık hiçbir şeyine tahammül edemiyorsanız ve yapılan en küçük hatalarda bile tartışıma başlatıyorsanız, o insanı artık sevmiyorsunuzdur. İlişkinizi bitirmeyi tercih edin ya da ilişkiye bir ara vermeyi deneyin.


2) Her Türlü Saygısızlık

Boş zamanlarınızda size karşı sürekli iğneleme, yıkıcı eleştiri ve başarılarınızı küçümsemeye başladıysa ya da siz sevdiğiniz insana bunları yapıyorsanız sevginiz bitmiş demektir. Çünkü bir ilişkinin temelleri saygı ve anlayış üzerinedir.


3) Ayırılan Zamanda Konuşulmaması

Birbirinize ayırdığınız zamanda konuşmuyorsanız ve başka şeylerle ilgileniyorsanız sevginiz bitmiş demektir. İlişkiyi tekrardan canlandırmak için değişik aktiviteler veya merak uyandıran sohbetler etmeye çalışın.


4) Destek Olmayı Bırakmak

İlişki içinde olduğunuz insana karşı empati kurmayı ve üzgün olduğunda destek olmayı bıraktığınız zaman o insana karşı sevgi göstermiyorsunuzdur. Derin duyguyla bağlanmış insanlar her zaman birbirlerine yardım ederler ve kötü günlerinde birbirlerini motive ederler.


5) Sıradan Biri Gibi Davranmak

İlişkide insanlar birbirlerine romantik kelimeler ve kalplerini açarlar. Duygularla bağlandığınız zaman o insana karşı merhamet ve şirinlik yapma eğilimine girersiniz. Çünkü o insan artık sizin için özel birisidir. Size karşı günlük hayatında karşılaştığın bir insana davranır gibi muamele gösteriyorsa aranızdaki sevgi bitmiştir.


6) Sevilmeyen Şeyleri Gıcıklığına Yapmak

Hoşlanmadığınız hareketleri yapıyor ve sevmediğiniz insanlarla konuşuyorsa ya aranızdaki sevgi bitmiş ya da sizin ilginizi çekmek istiyordur. Çünkü sevdiğiniz insan sizinle aranızda tekrardan bir heyecan yaratmak istemiş olabilir. Hemen karar vermeyin bu konuda ama size sevmediğiniz hareketleri yapıyorsa aranızdaki sevgi kesinlikle bitmiş ve o insanla yollarınızı ayırmanın vakti gelmiş.


7) Geleceğe Dair Planlarında Olmamak

Sevdiğiniz insanın ileriye doğru yaptığı planlarda yoksanız, sizi sevmiyordur ve sizi eğlenilecek ve cepte bir insan olarak görüyordur. Böyle insanlardan uzak durun ve ciddi düşündüğünüz insanla romantik bir ilişki kurun.

2 Yorumlar

  1. Umarım her sevgi karşılık bulur ve her sevgi de uzun sürer ve kimseler üzülmez...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karşılıklı fedakarlık ve anlayış olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum... Yorumunuz için teşekkürler...

      Sil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski