Yaşlanma Karşıtı 3 Kore Güzellik Sırrı

Kore güzellik teknikleri ve ipuçları hayranlarından biri de sizseniz, doğru yere geldiniz. Dünyanın dört bir yanındaki kadınlar Kore güzellik ürünlerini ve Kore'deki kadınların günlük olarak denedikleri eski güzellik yöntemlerini deniyor. Son dönemlerde sosyal medya, bu güzellik hilelerini deneyen ve yaşlanmayı önemli ölçüce geciktirmeyi başaran kadınların hikayeleriyle çalkalanıyor. Biz de bu konuyu sizler için araştırdık ve işinize yarayabilecek 3 farklı Kore güzellik hilesiyle karşılaştık. Bu teknikler sayesinde cilt her zamankinden daha genç, daha sıkı, daha yumuşak bir yapıya bürünüyor. Siz de bu güzel etkileri yaşamak ve yaşlanmayı geciktirmek istiyorsanız, evinizin rahatlığında yapılabilecek bu üç basit tekniği denemelisiniz.

Yaşlanma Karşıtı 3 Kore Güzellik Sırrı
Yaşlanma Karşıtı 3 Kore Güzellik Sırrı

Yaşlanma Karşıtı 3 Kore Güzellik Sırrı

Sıcak Suya Batırılmış Bir Muslin Bezi İle Yüzünüzü Temizleyin

Yapmanız gereken tek şey, ölü hücrelerden oluşan cilt üst tabakasını dökmek için sıcak suya batırılmış bir muslin bezi ile yüzünüzü derinlemesine temizlemek ve ardından parmaklarınızla yukarıdan aşağıya doğru masaj yapmaktır. Yaklaşık olarak iki hafta boyunca bu tekniği uygulamanız etkisinin kalıcı olması için önemlidir.

Yüz Kaslarınızı Geliştirin

Yüz yogası aslında batılı ülkelerde de yaygın olarak bilinen bir şeydir ve Koreli kadınların yaptığı da buna benzer bir ağız egzersizi şeklidir. Bu egzersiz için a, e, i, o, u, ü, ö gibi sesli harfleri birkaç saniye boyunca söylemeniz gerekir. Bunu yaparken kafanız tavana bakar pozisyonda olmalı ve gıdık bölgesinde bir gerilim hissetmelisiniz. Bu teknik sayesinde yüz kaslarınız sıkılaşacak, sarkmalar ve gevşeklik azalacaktır. Uygulamayı günde iki kez onar dakika boyunca her gün yapmanızda fayda vardır.

Parmaklarınızla Yüzünüze Masaj Yapın

Evde bakım yapmak sanıldığı kadar zor ve maliyetli bir iş değildir. Çeşitli bakım kremleri ve serumlarla veya bitkisel ürünlerle cilt bakımı yapmak çok kolaydır. Ancak uygulanan teknik bakım ürünlerin başarısı üzerinde doğrudan etkilidir. Bu noktada Kore güzellik sırları arasında yer alan parmak masajı oldukça önemlidir. Bunun için cildinize bir yüz kremi uyguladıktan sonra parmaklarınızı dairesel hareketlerle yüzünüzde gezdirmeniz gerekir. Yüze masaj yapmak kan dolaşımını artırdığı gibi sürülen kremin daha etkili bir şekilde emilmesine de yardım eder.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski