Bitcoin ve Altcoin Satın Alabileceğiniz En İyi ve Güvenilir 4 Site

Son zamanlardaki hızlı fiyat artışı ile hayatımıza daha hızlı giren kripto paralar, insanları bitcoin ve altcoin almak için güvenilir site arayışına sürükledi. Bilindiği gibi bitcoin ve diğer altcoinler sanal paralar olduğu için, somut bir şekilde ulaşmanın imkanı yok. Bitcoin ve altcoin almak için siteler, yani kripto para borsaları mevcut. Fakat insanlar daha yeni yeni hayatlarına giren bu kripto paralar konusunda güven eksikliği yaşamakta. Bu yazımızda en iyi ve güvenilir bitcoin ve altcoin satın almanızı sağlayacak siteler yani en iyi ve güvenilir kripto para borsalarını sizlerle paylaşacağız...

Bitcoin ve Altcoin Alabileceğiniz En İyi ve Güvenilir Siteler

Binance , Bitexen , BtcTurk , Paribu
Kripto Para Alabileceğiniz En İyi ve Güvenilir Siteler - Kripto Para Borsaları


1) Binance

Bitcoin, altcoin ve hatta kripto para diyince akla ilk gelen ilk borsa şüphesiz ki Binance borsası. Profesyonel ve uluslararası çalışma prensibi ile çalışmalarını sürdüren bu borsa, hemen hemen tüm altcoinleri içerisinde barındırarak, kolay bir şekilde satın almanıza olanak sağlıyor. Çeşitli kazanç sistemleriyle ve referans komisyonlarıyla, kripto para yatırımcılarının göz bebeği desek yanlış olmaz. Ayrıca mobil uygulaması ile hızlı bir şekilde hesabınıza ulaşmanız mümkün. Siz de Binance kripto para borsasına üye olup hemen yatırım yapabilirsiniz.

Binance’a Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın !


2) Bitexen

Türk kurucular tarafından hayata geçirilen Bitexen borsası, oldukça sade ve kolay bir kullanım sunarak güvenilir bir kripto para borsası olarak karşımıza çıkıyor. Para yatırma, para çekme, bitcoin ve altcoin al-sat gibi işlemlerini çok kolay bir şekilde yapabileceğiniz bir borsa. Mobil uygulamaları ile de hızlı erişim imkanı sunuyor. Bitexen kripto para borsasına üye olup güvenli bir şekilde yatırım yapabilirsiniz.

Bitexen’e Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın !


3) BtcTurk

Yine Türkler tarafından kurulmuş olan BtcTurk borsasından da kripto para alımı yapabilirsiniz. Mobil uygulaması da mevcut. Kullanımı kolay ve sade bir yapısı bulunuyor. Üye olarak bitcoin ve altcoin alışverişi yapabilirsiniz.

BtcTurk'e Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın !


4) Paribu

Kullanımı diğer borsalar kadar kolay olan Paribu borsası, Türk yapımı bir borsadır. Ayrıca birçok fan tokenlerini de alabilirsiniz. Mobil uygulamaları ile kolay erişimi de bulunuyor. Borsaya kolay bir şekilde üye olup yatırımınızı hemen yapabilirsiniz.

Paribu'ya Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın !

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski