Google Blogger’ın 4 Avantajı

Blog yazmak isteyen ya da küçük çaplı bir web sitesi kurmak isteyenlerin en iyi tercihlerinden biri olan Google Blogger’ın avantajları oldukça dikkat çekmekte. Bu yazımızda ise size Google Blogger’ın bu avantajlarından bahsedeceğiz.

Günümüzde her ne kadar sosyal medya ve vlog içeriği blog yazılarının önüne geçmiş olsa da, blog yazmayı tercih edenler de bir o kadar mevcut. Biz de blog yazanlara avantaj sağlayan Google Blogger servisinin avantajlarını bir araya getirdik.

Google Blogger’ın 4 Avantajı

Google Blogger’ın Avantajları

1) Tamamen Ücretsiz !

Evet, yanlış duymadınız. Google Blogger, size hiçbir ücret ödemeden blog sitesi açıp içerik paylaşmanıza imkan tanıyor. Zaten en büyük avantajı ve çekiciliği de burda başlıyor. 

2) Google Güvencesi…

Bildiğiniz gibi Google, internet dünyasının en tepesinde adını bulunduran bir firma. Belki de bir çoğumuz internetin varlığını Google ile duyduk. Yıllar süren bu devamlılık ve tecrübe, beraberinde kaliteyi de getirerek insanlara güzel fırsatlar sunmakta. Tüm bunları bir araya getirdiğimizde ise her konuda güven veriyor. 

Ayrıca insanlar tarafından en çok kullanılan arama motoru Google olduğu aşikar… Blogger da bir Google servisi olduğu için, Google Blogger servisini daha çok benimseyerek arama motorlarındaki performansa da katkısı çok büyük. 

3) Kullanımı Kolay !

Basit arayüzü, mobil uyumu ile kod bilgisi olmadan çok rahat kullanımı olan bir servis. Çok kolay ve kısa bir sürede blog sitenizi oluşturup, anında içerik paylaşımına başlama imkanınız mevcut.

4) Ücretsiz Temalar !

Çok yaygın olmasından dolayı tema geliştiricilerinin de çok sayıda tema kodlayıp paylaştığı bir servis. Blog siteniz için gerek kendi ayarlarından gerekse diğer tema geliştiricilerin ücretsiz veya ücretli milyonlarca tema bulabilir, kod karmaşasına girmeden kullanabilirsiniz.

1 Yorumlar

Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski